Goud Centrale Limburg:
Volgens 100+ tevreden klanten een prettige partner voor verkoop van uw goud

Bij Goud Centrale Limburg krijgt u naast een goede prijs, de beste service. Lees de ervaringen van mensen die u voorgingen hier.

"Top! Wij hebben wat gouden sieraden en munten geërfd en zijn eerst bij een juwelier langsgeweest. Via google de website www.inkoopgoudlimburg.nl van Goud Centrale Limburg gevonden en direct gebeld. Zij betalen aanzienlijk meer dan anderen en alles wordt direct keurig afgehandeld. De goudinkoper kwam persoonlijk bij ons thuis. Ik wil dit bedrijf daarom graag aan iedereen die goud wil verkopen aanbevelen!"

- Jean-Marie, via Marktplaats

"Mijn vrouw en ik hadden verschillende gouden sieraden, die versleten waren of die we niet meer mooi vonden. Via een kennis werd ik attent gemaakt op Goud Centrale Limburg. Via hun website www.inkoopgoudlimburg.nl heb ik een afspraak gemaakt. Zij komen ook aan huis en dat is ons ontzettend goed bevallen. Wij kregen bijna het dubbele van wat ons eerder een juwelier in de stad bood. Direct uitbetaald! Dikke pluim voor de fijne en degelijke service."

- Jacob Swim, via Marktplaats

"Door een collega die haar goud eerder verkocht had, bezocht ik de website www.inkoopgoudlimburg.nl . Toen heb ik telefonisch een afspraak gemaakt bij ons aan huis. Zeer professionele en eerlijke taxatie van mijn goud en zilver (sieraden en gouden tientje), dat ik van mijn overleden ouders had geërfd! Ik verkocht mijn goud dan ook voor een heel mooi bedrag en wil vanaf deze plek iedereen adviseren zijn of haar goud en zilver te verkopen aan Goud Centrale Limburg. Telefoonnummer is: 06.23546883. Top!"

- Xandra Delwaide, via Marktplaats

"Ik wilde graag mijn gouden sieraden verkopen en vond Goudcentrale Limburg via hun emailadres www.inkoopgoudlimburg.nl. Zeer vriendelijk en betrouwbaar bedrijf dat professioneel en eerlijk werkt. Ik kreeg een goede prijs voor mijn goud en werd direct uitbetaald. Ik ben dus zeer tevreden. Ik beveel Goud Centrale Limburg daarom graag aan bij iedereen die goud wil verkopen aan! gr. Simone"

- Simone, via Marktplaats

"Super! Goud Centrale Limburg heeft ons goud gekocht. Zij betalen echt het meeste uit voor goud en zilver. Prima service en vriendelijke goud-inkoper die ik aan iedereen die zijn juwelen wil verkopen kan aanraden! "

- Maurice Debie, via Marktplaats