Goud Inkoop Venlo

Bent u op zoek naar een adres voor goud inkoop in Venlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij garant voor een eerlijke, snelle en veilige verkoop en.. niet onbelangrijk: bij ons ontvangt u de hoogste prijzen voor uw goud.

Goud verkopen Venlo doet u gewoon bij u thuis!

Voor goud inkoop Venlo hoeft u uw huis niet uit! Wij zijn werkzaam in heel Limburg en we komen vrijblijvend bij u thuis voor een taxatie. Veilig en discreet. Wilt u direct een afspraak maken om uw goud te verkopen? Bel ons dan op 06 235 468 83 of mail naar info@inkoopgoudlimburg.nl. Of, gebruik het contactformulier voor een afspraak voor goud inkoop in Maastricht.

Goud Inkoop Venlo: Onze unieke werkwijze

Als u uw goud wilt verkopen in Venlo dan kunt u op meerdere plekken terecht. Vaak moet u dan naar onbekende winkeltjes in onbekende straten, terwijl u uw waardevolle goud bij zich heeft. Bij ons hoeft dat niet! Met onze unieke werkwijze verkoopt u uw goud veilig bij u thuis:

  1. Afspraak maken: graag maken we bij u een afspraak bij u thuis voor het taxeren en aankopen van uw goud. Vaak kunnen we op korte termijn bij u langskomen, ook in de avonduren!
  2. Controle en taxatie: We controleren uw goud op keuring: we bekijken merken en tekens die de waarde van het edelmetaal duidelijk maken. We sorteren het goud per karaat gehalte. Als er geen keurtekens of merken gevonden worden, of niet duidelijk is of deze echt zijn toetsen we uw voorwerpen verder op echtheid en gehalte.
  3. Weging: Vervolgens wordt het goud gewogen per karaatgehalte. U kunt natuurlijk bij alles meekijken.
  4. Aanbod: Als alle voorwerpen zijn gewogen, doen wij u een scherp aanbod op basis van de actuele goudkoers. Als u akkoord gaat met het bod, dan vragen we u voor uw legitimatie, waarna we kunnen uitbetalen. Dit gebeurt uiteraard direct contant, maar als u liever het geld ontvangt via bankoverschrijving kan dat ook.

Uw goud verkopen bij ons is 100% veilig

Uw goud is heel wat waard. U gaat er liever niet mee over straat, maar wij begrijpen dat u ook niet zomaar iemand over de vloer wilt hebben. Wees gerust. In ons vak is een vlekkeloze reputatie van levensbelang en wij staan naast de beste prijs, ook garant voor de beste service en een correcte afhandeling. Maar u hoeft ons niet te geloven: meer dan 100+ tevreden klanten gingen u voor en u kunt op onze website ervaringen lezen van tevreden klanten. Deze ervaringen zijn afkomstig van onze Marktplaats-pagina en zijn 100% gecontroleerd en echt. Bel vrijblijvend naar 06 235 468 83 voor een kennismaking.

Wat is mijn goud nog waard?

Wij taxeren uw goud altijd op basis van de meest actuele goudkoers. De goudkoers bepaalt grotendeels de inkoopprijs, maar het komt ook regelmatig voor dat wij nog meer bieden voor bijzondere gouden juwelen of mooie antieke sieraden. Ook omdat de goudkoers al een hele tijd in de lift zit, is het heel goed denkbaar dat u meer geldt krijgt voor uw goud, dan u jaren geleden er zelf voor heeft betaald. Lees meer over de inkoopprijs van goud.

Soorten goud verkopen in Venlo

Wij kopen (vrijwel) alle soorten goud in. Gouden sieraden zoals armbanden, bedels, broches, colliers, hangers, kettingen, ringen, horloges, oorbellen, maar ook gouden munten, gouden baren, beleggingsgoud en tandengoud, kunt u als oud goud verkopen. Vragen over de verkoopbaarheid van uw goud? Bel of mail ons vrijblijvend en we geven u graag een uitgebreide uitleg (06 235 468 83 of mail naar info@inkoopgoudlimburg.nl).

goud verkopen venlo