Goud Inkoop Roermond

Goud verkopen in Roermond was nog nooit zo gemakkelijk! Goud Inkoop Roermond taxeert uw goud professioneel op basis van de actuele goudkoers, doet meteen een uitstekend bod en bij akkoord rekenen we direct contant af. Dit alles gebeurt veilig bij u thuis. Met meer dan 20 jaar ervaring met inkoop van goud in Roermond (en ver daar buiten) en honderden tevreden klanten, zijn wij uw beste keuze.

Goud verkopen: veilig bij u thuis!

U wilt u goud verkopen in Roermond (en omgeving)? Dat kan gewoon bij u thuis. Wij hebben heel Limburg als werkgebied en taxeren én kopen aan huis. Discreet en 100% veilig. Wilt u even kennismaken en mogelijk een afspraak maken om uw goud te verkopen? Bel ons dan op 06 235 468 83 of mail naar info@inkoopgoudlimburg.nl. Of, gebruik het contactformulier voor een afspraak voor goud inkoop in Roermond.

Goud inkoop Roermond: dit is hoe het werkt (uniek in Limburg!)

Uw goud verkopen in Roermond kan op diverse plaatsen. Maar, veelal zijn dit kleine zaken die goud inkoop ‘erbij doen’. Lang niet altijd even betrouwbaar en het brengt u soms naar onbekende achterafstraatjes. Dat kan ook anders! Wij komen bij u thuis voor een eerlijke taxatie en correcte afhandeling.

  1. Afspraak maken: Een afspraak voor goud inkoop in Roermond en omgeving, maakt u gemakkelijk telefonisch of via e-mail. Meestal kunnen we snel een afspraak inplannen, ook ’s avonds!
  2. Controle en taxatie: De controle en taxatie gebeurt ook bij u thuis. Dit houdt in, dat we op zoek gaan merken en tekens die ons inzicht geven in het edelmetaal. Het goud wordt dan per karaat gehalte gesorteerd. Ook kunnen we op alternatieve wijze de voorwerpen op echtheid en karaatgehalte nauwkeurig controleren. Dit doen we als het voorwerp geen merken of tekens bevat, of als er twijfel is aan de echtheid ervan
  3. Weging: Vervolgens kunnen we het goud gaan wegen, per karaatgehalte. U kunt gewoon meekijken hoe dit in zijn werk gaat: volledig transparant.
  4. Aanbod: Aan de hand van de actuele goudkoers kunnen we nu de waarde bepalen van uw goud. Wij doen u een goed bod. Als u akkoord bent met het bod, vragen we u om uw legitimatie, en kunnen we overgaan tot uitbetaling. Dit kan uiteraard contant, maar als u het wil kan het ook via de bank worden overgeschreven.

Goud Inkoop Roermond is 100% veilig

Uw goud is vaak nog behoorlijk wat waard. Het is dan geen fijn gevoel om er mee over straat te gaan. Daarom komen wij graag bij u thuis, zodat de verkoop kan plaatsvinden in uw eigen, veilige en vertrouwde omgeving. Maar, wij snappen ook dat u niet zomaar iedereen wilt binnenlaten. We kunnen u geruststellen. In de regio Roermond (en ver daar buiten) hebben wij een uitstekend reputatie als het aankomt op goud inkoop. En dat moet ook wel in ons vak! Maar u hoeft ons niet te geloven: wij verzorgden al goud inkoop bij meer dan 100+ mensen thuis en u kunt op onze website ervaringen lezen van tevreden klanten. Deze ervaringen zijn afkomstig van onze Marktplaats-pagina en zijn 100% gecontroleerd en echt. Bel vrijblijvend naar 06 235 468 83 voor een kennismaking.

Wat is de waarde van mijn goud?

Wij kopen goud in op basis van de actuele goudkoers. Maar, we kijken ook verder dan dat. We zijn altijd op zoek naar mooie gouden juwelen, of bijzondere gouden sieraden. Daar betalen we meer voor. Het komt dan ook regelmatig voor dat u meer geld krijgt voor uw goud, dan u er destijds voor heeft betaald. Uniek in Roermond! Lees meer over de inkoopprijs van goud.

Soorten goud verkopen in Roermond

Wij doen aan de goud inkoop van (vrijwel) alle soorten goud. Gouden sieraden zoals armbanden, bedels, broches, colliers, hangers, kettingen, ringen, horloges, oorbellen, maar ook gouden munten, gouden baren, beleggingsgoud en tandengoud, kunt u als oud goud verkopen. Vragen over de verkoopbaarheid van uw goud? Bel of mail ons vrijblijvend en we geven u graag een uitgebreide uitleg (06 235 468 83 of mail naar info@inkoopgoudlimburg.nl).

goud verkopen roermond