Goud Inkoop Maastricht

Wilt u uw goud verkopen in Maastricht? Wij helpen u graag en staan garant voor de beste prijzen én uitstekende service. Goud Inkoop Maastricht doet een professionele taxatie bij u thuis en als u akkoord gaat met ons bod, rekenen we direct cash af. Met meer dan 20 jaar ervaring met inkoop van goud in Maastricht (en ver daar buiten) en honderden tevreden klanten, onderscheiden wij ons van de (vele) concurrenten.

Goud inkoop bij u thuis in Maastricht (en omgeving)

Uw goud verkopen kan gewoon bij u thuis in Maastricht (en omgeving!). Wij werken in heel Limburg en bezoeken u thuis voor taxatie en koop. Natuurlijk doen we dit discreet en veilig. Wilt u even kennismaken en mogelijk een afspraak maken om uw goud te verkopen? Bel ons dan op 06 235 468 83 of mail naar info@inkoopgoudlimburg.nl. Of, gebruik het contactformulier voor een afspraak voor goud inkoop in Maastricht.

Goud inkoop Maastricht: onze unieke aanpak

In Maastricht kunt op diverse plekken goud verkopen. Vaak zijn dit kleine winkeltje die het ‘erbij doen’, gelegen buiten het centrum. Niet altijd een prettig gevoel, met uw waardevolle spullen. Daarom doen wij het anders! Wij komen bij u thuis en staan garant voor een transparante taxatie en betrouwbare afhandeling ter plekke. Zo werkt het:

  1. Afspraak maken: Via de website, telefoon of e-mail maakt u gemakkelijk een afspraak voor de inkoop van goud in Maastricht en omgeving. Deze afspraak kan vaak al snel plaatsvinden, ook in de avonduren!
  2. Controle en taxatie: Ter plekke gaan we aan de slag met de taxatie en controle van uw goud. We zoeken dan naar speciale merken en tekens in de voorwerpen, die ons meer vertellen over het goud. Daarna kunnen we het goud per karaat gehalte sorteren. Soms zijn er geen merken of tekens te vinden, of zijn er twijfels over de betrouwbaarheid ervan. Dan kunnen we op professionele wijze de voorwerpen op echtheid en karaatgehalte nauwkeurig controleren.
  3. Weging: Vervolgens wegen we het goud per karaatgehalte. Natuurlijk kunt u hierbij gewoon meekijken!
  4. Aanbod: Het aanbod komt tot stand op basis van de actuele goudprijs. Als u akkoord bent met ons bod, dan handelen we de transactie meteen af. U hoeft zich alleen nog even te legitimeren en vervolgens ontvangt u uw geld contact (of per bank, als u dat fijner vindt).

Goud verkopen in Maastricht aan ons is 100% veilig

U gaat toch ook liever niet de straat op met uw waardevolle gouden voorwerpen? Dat snappen wij heel goed en daarom komen we bij u thuis voor de hele inkoop van goud in Maastricht. Natuurlijk laat u niet zomaar iedereen binnen, ook dat snappen wij volledig. Maar wees gerust. Wij zijn al jaren actief in de regio Maastricht (en ver daarbuiten) en onze reputatie is vlekkeloos (en dat is ook heel belangrijk in ons vak!). Maar u hoeft ons niet te geloven: wij kochten al goud bij meer dan 100+ mensen thuis en u kunt op onze website ervaringen lezen van tevreden klanten. Deze ervaringen zijn afkomstig van onze Marktplaats-pagina en zijn 100% gecontroleerd en echt. Bel vrijblijvend naar 06 235 468 83 voor een kennismaking.

Wat is de waarde van mijn goud?

De actuele goudkoers is altijd de basis van de waardebepaling. Deze is al jaren in de lift doordat goud een veilige belegging. Daardoor is het heel goed mogelijk dat uw gouden voorwerpen nu meer waard zijn, dan wat u er destijds zelf voor betaald heeft. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar bijzondere gouden juwelen en sieraden: daar betalen wij nog meer voor dan enkel de waarde in goud. Uniek in Maastricht! Hier leest u er meer over: inkoopprijs van goud.

Soorten goud verkopen in Maastricht

Wij doen aan de goud inkoop van (vrijwel) alle soorten goud. Gouden sieraden zoals armbanden, bedels, broches, colliers, hangers, kettingen, ringen, horloges, oorbellen, maar ook gouden munten, gouden baren, beleggingsgoud en tandengoud, kunt u als oud goud verkopen. Vragen over de verkoopbaarheid van uw goud? Bel of mail ons vrijblijvend en we geven u graag een uitgebreide uitleg (06 235 468 83 of mail naar info@inkoopgoudlimburg.nl).