Goud verkopen? Zó werkt het!

Stap voor stap de werkwijze beschreven, hoe het gaat als u uw goud wilt verkopen. Van afspraak, taxatie tot verkoop: elke stap is professioneel verzorgd.

1. Afspraak maken

Graag maken wij een afspraak met u voor het taxeren en aankopen van al uw gouden en zilveren sieraden, munten, tandengoud en restgoud. We bezoeken u graag aan huis in Limburg, maar reizen verder als het om grotere partijen gaat. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Vaak kunnen wij op korte termijn nog bij u langskomen. Bezoek in de avonduren is ook mogelijk.

2. Controle en taxatie

We controleren uw goud op keuring: we bekijken merken en tekens die de waarde van het edelmetaal duidelijk maken. We sorteren het goud per karaat gehalte. Als er geen keurtekens of merken gevonden worden, of niet duidelijk is of deze echt zijn, toetsen we uw voorwerpen verder op echtheid en gehalte.

3. Weging

Na de sortering wordt het goud gewogen per karaatgehalte. We gebruiken standaard formulieren om alles goed te noteren.

4. Aanbod

Als alle voorwerpen gewogen zijn wordt de actuele koers erbij gepakt en u een voorstel gedaan op basis van de wegingen en goudkoers. Als u akkoord gaat met ons aanbod, wordt uw legitimatie gevraagd waarna we overgaan tot de uitbetaling. Dat gebeurd uiteraard direct kontant, maar desgewenst op uw aanvraag via bankoverschrijving.

"Snel een afspraak, veilig thuis, en direct contant uitbetaald volgens de actuele koers"

taxatie goud limburg