Goud Inkoop Heerlen

Wilt u goud verkopen? Zoals munten, sieraden, tandengoud of gouden baren? Dan bent u bij goud inkoop Heerlen aan het juiste adres. Wij betalen de hoogste prijzen op basis van de actuele goudkoers. We zitten al ruim 20 jaar in het vak en staan alom bekend als een eerlijke, veilige en snelle partij om goud aan te verkopen.

Goud inkoop Heerlen komt bij u thuis

Uw goud verkopen, doet u gewoon thuis bij u in Heerlen (en omgeving!). In heel Limburg zijn we actief en komen we bij u thuis voor een veilige en discrete taxatie. Wilt u meteen kennismaken en mogelijk een afspraak maken om uw goud te verkopen? Bel ons dan op 06 235 468 83 of mail naar info@inkoopgoudlimburg.nl. Of, gebruik het contactformulier voor een afspraak voor goud inkoop Heerlen.

Uw goud verkopen in Heerlen: Onze unieke werkwijze

In Heerlen kunt u op meerdere plekken uw goud verkopen. Maar, vaak komt u dan terecht in achterafstraatjes en vreemde winkels die goud inkoop ‘erbij doen’. Geen prettig gevoel. Daarom komen wij graag bij u thuis voor een eerlijke taxatie en professionele afhandeling:

  1. Afspraak maken: Via de website, telefoon of e-mail kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor taxatie en inkoop van goud. Meestal kunnen we al snel langskomen bij u in Heerlen en omgeving. Dit kan uiteraard ook ’s avonds!
  2. Controle en taxatie: De controle en taxatie gebeurt ter plekke: we bekijken merken en tekens die ons meer vertellen over de waarde van het edelmetaal. Het goud wordt dan per karaat gehalte gesorteerd. Soms vinden we geen merken en keurtekens, of is er twijfel over de echtheid ervan. Dan toetsen we uw voorwerpen verder op echtheid en gehalte.
  3. Weging: Daarna gaan we goud wegen per karaatgehalte. Dit gebeurt direct onder uw ogen: volledig transparant dus!
  4. Aanbod: Als alle goud is gewogen, dan pakken we de goudkoers erbij en doen we een goed bod. Als u akkoord gaat, dan wordt uw legitimatie gevraagd en dan kunnen gaan uitbetalen. Uitbetaling is direct in contanten, maar als u het geld liever op uw rekening krijgt gestort, dan kan dat ook.

Uw goud verkopen is 100% veilig

Vaak heeft het goud dat u verkoopt een behoorlijk waarde. Daar gaat u liever niet mee over straat! Precies daarom komen wij graag bij u thuis. Wij begrijpen echter ook dat u niet zomaar mensen binnen wilt laten. Geen zorgen. Wij staan in de regio Heerlen (en ver daar buiten!) bekend als een uiterst betrouwbare partij. Dat is ook onmisbaar in ons vakgebied. Maar u hoeft ons niet te geloven: wij kochten al goud bij meer dan 100+ mensen thuis en u kunt op onze website ervaringen lezen van tevreden klanten. Deze ervaringen zijn afkomstig van onze Marktplaats-pagina en zijn 100% gecontroleerd en echt. Bel vrijblijvend naar 06 235 468 83 voor een kennismaking.

Wat is mijn goud nog waard?

De goudprijs wordt bepaald door de actuele goudkoers. Deze zit al een hele tijd in de lift. Het is dan ook heel goed mogelijk dat dat u van ons meer geld terugkrijgt voor uw goud dan u er zelf voor betaald heeft. De goudkoers is dus grotendeels bepalend, maar wij zijn ook altijd op zoek naar bijzondere gouden juwelen of mooie sieraden. Hiervoor betalen wij dikwijls nog meer dan enkel de waarde in goud: uniek in Heerlen! Lees meer over de inkoopprijs van goud.

Soorten goud verkopen in Heerlen

Wij kopen (vrijwel) alle soorten goud in. Gouden sieraden zoals armbanden, bedels, broches, colliers, hangers, kettingen, ringen, horloges, oorbellen, maar ook gouden munten, gouden baren, beleggingsgoud en tandengoud, kunt u als oud goud verkopen. Vragen over de verkoopbaarheid van uw goud? Bel of mail ons vrijblijvend en we geven u graag een uitgebreide uitleg (06 235 468 83 of mail naar info@inkoopgoudlimburg.nl).

goud verkopen heerlen